Adidas gaf deze boost-schoen een make-over net op tijd voor warmer weer


Nadat er eerder deze maand een stortvloed sneeuw op de oostkust was adidas outlet online shop gevallen, lijkt het alsof er eindelijk weer warm weer is. Dit betekent dat je eindelijk je laarzen en met sneeuw uitgeruste sneakers kunt opbergen ten gunste van meer ademende, geventileerde stijlen die je koel houden.

superstar adidas dames Een dergelijke stijl die het overwegen waard is, is de zojuist uitgebrachte Adidas Pure Boost Clima. Deze versie van de Boost-cushioned schoen, die debuteerde in januari, bevat de merkgebonden ClimaCool-technologie. Volgens Adidas levert ClimaCool 360-graden koeling door de lucht vrijelijk rond de voet te laten stromen. Het is ook verbeterd met Adidas ClimaChill, dat volgens het merk aluminium gebruikt voor een verkoelende sensatie.

superstar adidas heren Met een gebreid bovenwerk dat ademend is dan ooit, blijft de rest van de Pure Boost Clima onaangeroerd. Het heeft een demping met een Boost-tussenzool over de volledige lengte, terwijl de rubberen buitenzool van Stretchweb voor tractie zorgt en flexibiliteit mogelijk maakt. De buitenzool sluit ook aan op de mediale kant van de schoen, wat volgens Adidas de beste overgang en ondersteuning op meerdere oppervlakken mogelijk maakt. De Adidas Pure Boost Clima is nu verkrijgbaar bij finishline.com en selecteert retailers in verschillende stijlen.

评论

此博客中的热门博文

Nike Made Only 37 Pairs of this Sneaker for the Golden State Warriors

Nike upset hypebeasts with accidental Android-exclusive SNKRS drop

More Flannel Prints Appear On Nike Footwear For The Fall Season